The Lotter

The Lotter

Evaluat de Grisio VIP Club INTRODU

Lotter Enterprises Limited permite accesul on-line la multe loterii oficiale din întreaga lume, și a făcut acest lucru din anul 2002. Compania cumpără un bilet în numele dvs și puteți vizualiza scanarea biletului în contul personal. În timpul funcționării sale milioane de jucători înregistrați au colectat deja câștigurile lor. Taxa de procesare este inclusa direct în prețul biletului și orice vei câștiga este prin urmare castigul dumneavoastra.

Indiferent de naționalitatea dumneavoastra puteți încerca norocul în oricare dintre peste 50 de loterii disponibile. Oferta include de exemplu, Powerball american, australian Oz Lotto, El Gordo spaniol, SuperEnalotto Italian, Otoslotto unguresc, Lotto polonez, Gosloto 6/45 rusesc, EuroJackpot european, EuroMillions și multe altele. Site-ul cuprinde nu numai oferta lor extensivă ci și toate rezultatele și istoria acestoa într-un mod ușor de navigat. În cazul în care doriți să fiți la curent oriunde mergeti puteți utiliza aplicațiile lor mobila (pentru iPad, iPhone, Android). Un alt avantaj il reprezinta faptul că site-ul este disponibil în mai multe limbi.

Înregistrați-vă si incearca-ti norocul intr-o loterie
Oferte loterii: Da
Disponibil în următoarele limbi:
Depozite și plăți: Multe metode de plată rapidă disponibile
Bonusuri de loialitate:

Puteți obține reducere de până la 20%, în funcție de numărul de puncte VIP.

Licență: Licență europeană
Capturi de ecran:

Articole promoționale și știri

  • Oferte pentru jucători

    Oferte pentru jucători

    2016-08-08 19:28:09

    Dacă deveniți membru al clubului de loterie VIP nu numai că poți juca pentru un jackpot veți primi de asemenea reduceri exclusiviste și bonusuri! Pentru fiecare dolar american investit la loterie veți obține un punct VIP în club. Cu cat mai multe puncte adunate cu atat mai mulți bani economisesti. Puteți obține o reducere de până la 20% pentru achiziționarea biletelor. Pachetul de servicii include suport pentru clienți disponibil 24/7 în 15 limbi.

    Înregistrați-vă si incearca-ti norocul intr-o loterie

Acesta pagina foloseste cookie-uri, care ne ajută să îmbunătatim calitatea conținutului afișat. Cookie-urile pot fi blocate în setările browser-ului. Acest site este destinat persoanelor în vârstă de peste 18 ani.

Sunt de acord