Lottoland

Lottoland

Evaluat de Grisio VIP Club INTRODU

Lottoland este una dintre cele mai renumite companii de loterie care distribuie loteria on-line. Este unul dintre liderii de piață cu peste 3 milioane de clienti. Este deținător al licentei de jocuri de noroc in Comitetul Gibraltar. Cele mai multe companii de loterie și pariuri online opereaza sunt licențiata în Gibraltar și Malta.

În plus față de cele mai renumite loterii europene și americane, cum ar fi EuroMillions, EuroJackpot și Powerball puteți participa de asemenea si la alte loterii din Marea Britanie, Germania, Spania, Franța, Polonia și multe alte țări.

Înregistrați-vă si incearca-ti norocul intr-o loterie
Oferte loterii: Da
Lozuri: Da
Disponibil în următoarele limbi:
Depozite și plăți: Multe metode de plată rapidă disponibile
Licență: Licență europeană
Capturi de ecran:

Articole promoționale și știri

  • Jackpotl dublu

    Jackpotl dublu

    2016-08-11 21:14:55

    Lottoland ofera intotdeauna ceva in plus. Aceste funcții suplimentare fac ca Lottoland sa fie special. Funcția exclusivista "Double jackpot" înseamnă că Lottoland va plăti dublu dacă vei câștiga premiul principal al loteriei. Și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la obtinerea castigului dublu - Lottoland este asigurat de Emirat AG care este infiintata in Germania.

    Înregistrați-vă si incearca-ti norocul intr-o loterie

Acesta pagina foloseste cookie-uri, care ne ajută să îmbunătatim calitatea conținutului afișat. Cookie-urile pot fi blocate în setările browser-ului. Acest site este destinat persoanelor în vârstă de peste 18 ani.

Sunt de acord