Bonusuri de cazinou și promoții

Bonusuri de cazinou și promoții

 • Bonusuri curente de bun venit

  Bonusuri curente de bun venit

  Dacă v-aţi hotărât să achiziţionaţi un bilet de răzuit de la una din loteriile online, aveţi opţiunea de a vă folosi de unul din numeroasele bonusuri oferite de cazinourile online.

  De ce oferă cazinourile online bonusuri atât de mari?

  Pe Internet competiţia este mult mai mare decât în lumea reală. Jucătorii aleg unde să joace jocurile lor preferate în baza mai multor criterii – în funcţie de credibilitatea cazinoului, referinţe, jocurile oferite, grafica bine dezvoltată sau valoarea jackpot-ului. Unul din mijloacele principale de a atrage şi a fideliza un jucător este reprezentat de bonusurile oferite de cazinourile online.

 • Jackpotl dublu

  2016-08-11 21:14:55 - Lottoland

  Lottoland ofera intotdeauna ceva in plus. Aceste funcții suplimentare fac ca Lottoland sa fie special. Funcția exclusivista "Double jackpot" înseamnă că Lottoland va plăti dublu dacă vei câștiga premiul principal al loteriei. Și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la obtinerea castigului dublu - Lottoland este asigurat de Emirat AG care este infiintata in Germania.

  Citiți mai multe despre Lottoland »
 • Oferte pentru jucători

  2016-08-08 19:28:09 - The Lotter

  Dacă deveniți membru al clubului de loterie VIP nu numai că poți juca pentru un jackpot veți primi de asemenea reduceri exclusiviste și bonusuri! Pentru fiecare dolar american investit la loterie veți obține un punct VIP în club. Cu cat mai multe puncte adunate cu atat mai mulți bani economisesti. Puteți obține o reducere de până la 20% pentru achiziționarea biletelor. Pachetul de servicii include suport pentru clienți disponibil 24/7 în 15 limbi.

  Citiți mai multe despre The Lotter »

Acesta pagina foloseste cookie-uri, care ne ajută să îmbunătatim calitatea conținutului afișat. Cookie-urile pot fi blocate în setările browser-ului. Acest site este destinat persoanelor în vârstă de peste 18 ani.

Sunt de acord